مشاوره و انجام پایان نامه عمران ارشد و دکتری گرایش های مختلف
نویسنده : دست دو بوک
تاریخ درج :
حجم فایل :
مشاوره و انجام پایان نامه عمران ارشد و دکتری گرایش های مختلفرشته عمران
یکی از پرطرفدارترین رشته هایی که از طریق کنکور ریاضی و فیزیک میتوان به آن راه یافت رشته مهندسی عمران است که داوطلبان گروه ریاضی و فنی می توانند با موفقیت در کنکور سراسری و انتخاب این رشته در صورت قبولی در کنکور این رشته را در دانشگاه ادامه دهد.
خیلی از مردم این رشته را با نام راه و ساختمان می شناسند و به خاطر اهمیت مسکن در ذهن افراد این رشته تقریباً شناخته شده است و در کشور انگلیس رشته هایی که با آبادانی و تمدن سازی مرتبط باشند با عنوان مهندسی عمران یاد میشوند. در کشور ما هم کارهایی که با سازه های ساختمانی و غیر ساختمانی مرتبط باشند در زیر مجموعه رشته مهندسی عمران خواهند بود. از جمله کارهایی که مهندس عمران انجام می دهد می توان به مواردی از جمله ساختمان سازی، سدسازی، کارهای جاده و مجاری انتقال آب یا فاضلاب اشاره کرد. به طور کلی میتوان گفت که هر چیزی که به نوسازی مربوط باشد در زمینه فعالیت مهندس عمران است. مهندسی عمران در واقع به کاربرد علم برای عمران و سازندگی کشور مربوط است و هر چیزی که به آبادی کشور مربوط شود مثل سد، فرودگاه، جاده، برج، تونل، دکلهای مخابرات، ساختمانهای مقاوم در مقابل زلزله، سیل و آتش، نیروگاههای برق و مصالح سبک، ارزان و با کیفیت مناسب برای ساخت و ساز، در دایره فعالیت های این افراد است.
گرایشهای رشته مهندسی عمران برای ادامه تحصیل
رشته مهندسی عمران در سطح کارشناسی دارای سه گرایش عمران–عمران، عمران–نقشهبرداری و عمران–آب است.
گرایش عمران–عمران: رشته مهندسی عمران-عمران به نسبت سایر گرایشها جامعتر و وسیعتر است و زیر مجموعههای بیشتری را شامل میشود. دانشجوی مهندسی عمران–عمران مسائل مربوط به تمامی گرایشهای مقاطع بالاتر رشته مهندسی عمران از جمله سازه، خاک و پی، راه و ترابری و هیدرولیک را مطالعه میکند.
گرایش عمران–نقشهبرداری: این گرایش، قدری جزئیتر است و صرفا به مطالعه مباحث مربوط به نقشهبرداری به منظور تعیین پستیها و بلندیهای منطقه پیش از شروع عملیات ساخت و ساز میپردازد. نکته قابل توجه این است که نقشهبرداری بیشتر برای سازههای بزرگ خارج از شهر مثل سیلوها، پلها، تونلها و سدها کاربرد دارد. از این رو عملیات میدانی و صحرایی این رشته زیاد است. دانشجویان پیش از انتخاب این گرایش بایستی به این مساله توجه کنند و پیشنهاد میشود در صورتیکه تمایل به انجام عملیات میدانی ندارند به سراغ این رشته نروند.
گرایش عمران–آب: این گرایش نیز مانند گرایش نقشهبرداری، قدری جزئی است و به مطالعه مباحث مرتبط با منابع آب مانند رودخانهها، سدها و کانالهای آبیاری میپردازد.
رشته مهندسی عمران در ایران تا مقطع دکتری تدریس میشود و فارغالتحصیلان مقطع کارشناسی میتوانند در مقطع کارشناسی ارشد و سپس در مقطع دکتری در گرایشهای مختلف زیر به تحصیل ادامه دهند:
سازه: هدف از مهندسی سازه، تحلیل رفتار اجزای تشکیلدهنده سازه و مدل نمودن المانها تحت بارهای استاتیکی است. این رشته بیشترین ظرفیت پذیرش را در بین گرایشهای مختلف مهندسی عمران در دانشگاههای کشور دارد و به نوعی عموم مردم رشته مهندسی عمران را با این گرایش میشناسند. سایر گرایشهای این رشته به نسبت جدیدتر هستند. از پرکاربردترین نرمافزارهای مرتبط با این گرایش میتوان به Etabs ،Sap ،Safe اشاره کرد.
ژئوتکنیک: مهندسی ژئوتکنیک یا مهندسی خاک و پی از شاخههای مهندسی عمران است که در آن رفتار خاک تحت بارهای وارده از سازههای گوناگون مطالعه میشود. از جمله مباحث مورد مطالعه در این گرایش میتوان به تخمین ظرفیت باربری خاک زیر پی و نشست فونداسیونها اشاره کرد. همچنین مباحثی از جمله ایجاد پایداری شیبها و گودبرداریها با استفاده از روشهایی مانند میخکوبی، انکراژ، دیوارهای مسلح شده با ژئوسنتتیک و غیره، تحلیل و طراحی سدهای خاکی، پیهای عمیق و نیمهعمیق، بهسازی خاک، آزمایشهای درجا پیش از اجرای پروژههای عمرانی از موارد مورد مطالعه در این گرایش هستند. از جمله دروس مختلف در سطح کارشناسی ارشد این گرایش میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
مهندسی پی پیشرفته، مکانیک خاک پیشرفته، دینامیک خاک، مکانیک سنگ، مهندسی تونل، مهندسی سدهای خاکی، آبهای زیرزمینی، زمینشناسی مهندسی، ریاضیات مهندسی، ژئوتکنیک دریایی، مکانیک محیطهای پیوسته، روش اجزای محدود و روشهای عددی در مکانیک خاک.
سازههای هیدرولیکی: مهندسی سازههای هیدرولیکی در واقع ترکیبی از گرایشهای سازه و آب است. دروس اصلی این گرایش عبارتند از: هیدرولیک پیشرفته، طراحی هیدرولیکی سازهها، روش اجزاء محدود، هیدرودینامیک، هیدرولیک محاسباتی، اندرکنش آب و سازه، هیدرولوژی پیشرفته، ریاضیات عالی مهندسی، مکانیک محیطهای پیوسته، آبهای زیرزمینی، سدهای خاکی و سدهای بتنی.
مهندسی زلزله: در رشته مهندسی زلزله، هدف تحلیل و بررسی نیروهایی است که بهصورت خارجی به سازه اعمال میشوند. بهطور مثال نیروی زلزله و باد از جمله نیروهای دینامیکی و جانبی هستند که به سازه وارد میشوند. بررسی نحوه عملکرد سازه در مقابل این بارها و پیشنهاد راهکارهایی برای مقابله و بررسی رفتار لرزهای سازه از اهداف اصلی این گرایش هستند.
راه و ترابری: گرایش راه و ترابری، به موضوع طراحی هندسی راه و راه آهن، اجرا و روسازی راهها و جادهها میپردازد. این گرایش نیز همانند گرایش نقشهبرداری، عملیات صحرایی و میدانی زیادی داشته و دانشجویان حین انتخاب آن باید به این موضوع توجه داشته باشند.
مهندسی و مدیریت منابع آب: در مهندسی و مدیریت منابع آب به مباحث مربوط به جمعآوری و تصفیه فاضلابها و نیز تاسیسات مرتبط با فاضلاب از قبیل مخازن ذخیره و خطوط انتقال پرداخته میشود. همچنین، مباحثی مانند بررسی مکانیزم انتقال رسوب رودخانهها، رفتارهای مختلف رودخانهها و کنترل سیلاب از جمله موارد مورد بحث در گرایش مدیریت منابع آب هستند. از آنجاییکه هنوز تمامی شهرهای کشور ایران به سیستم فاضلاب شهری متصل نشدهاند و برای تخلیه فاضلاب با مشکلهایی مواجه هستیم، بازار کار این رشته به نسبت رو به رشد است.
سازههای دریایی: گرایش سازههای دریایی، شامل تحلیل و طراحی سازههای مرتبط با دریا مانند سکوهای نفتی، جکآپها، اسکله و مواردی از این قبیل است. از آنجایی که ایران در شمال و جنوب مرزهای دریایی دارد و از سوی دیگر دریاهای کشورمان نفتخیز هستند، فارغالتحصیلان این گرایش میتوانند در پروژههای مرتبط با صنعت نفت و گاز در سواحل و دریای شمالی و جنوبی کشور مشغول به کار شوند.
مهندسی مدیریت ساخت: گرایش مهندسی مدیریت ساخت آموزشهای لازم در زمینه اصول مدیریت صحیح اجرای پروژههای عمرانی را در اختیار دانشجویان قرار میدهد. دانستن مسائل مربوط به مدیریت و کنترل پروژه در روند ساخت و اجرا، مدیریت صحیح مصالح و زمان، آشنایی با امور قراردادها در ابعاد حقوقی موجب دستیابی بیشتر به موفقیت در پروژههای عمرانی خواهد شد، آنهم به ویژه در پروژههای بزرگ ملی که هزینه زیادی را در بر میگیرند.
مهندسی برنامهریزی حمل و نقل: در این گرایش به برنامهریزی حمل و نقل در چهار بخش مجزای دریایی، ریلی، هوایی و جادهای پرداخته میشود. در بخش شهری، فارغالتحصیلان این گرایش به مطالعه مباحث حمل و نقل و ترافیک درون شهری میپردازند و میتوانند در سازمانهای حمل و نقل ترافیک، ادارات راه و ترابری و شهرداریها مشغول به کار شوند.
مهندسی محیط زیست: از آنجایی که امروزه مباحث مربوط به حفاظت از محیط زیست و بقای کره زمین در سراسر دنیا بسیار مورد توجه هستند، این گرایش مهندسی عمران نیز بیش از پیش مورد استقبال فارغالتحصیلان کارشناسی مهندسی عمران قرار دارد. مواردی از جمله مطالعه و کنترل منابع آلودگی آب، خاک و هوا از جمله مهمترین مباحث این گرایش هستند. با توجه به شرایط کنونی، سازمانهای مسئول مانند سازمان حفاظت محیط زیست، شیلات و شهرداریها، مرتباً به منظور برطرف کردن مشکلات محیط زیستی کشور، اقدام به برنامهریزی و صرف بودجه برای ارائه و اجرا طرحهای کاربردی و مرتبط میکنند؛ مسئلهای که سبب شده، بازار کار فارغالتحصیلان گرایش مهندسی محیط زیست به خاطر آن رشد قابل توجهی را تجربه کند.
مشاوره انجام پایان نامه عمران
در مشاوره انجام پایان نامه عمران نیاز به مشاوران با تجربه است؛ کسانی که از دانشگاههای معتبر فارغ التحصیل شده باشند و با مسیر تحقیق و پژوهش به خوبی آشنا باشند. این افراد باید به خوبی یا فرآیند انجام پایان نامه مهندسی عمران آشنا باشند و همچنین از ادامه فرآیند که شامل استخراج مقاله از پایان نامه و چاپ مقاله ISI است باخبر باشند. گروه ما در کادر پژوهشی خود با محققان توانمندی همکاری میکند که مطالعات بسیاری در زمینه تحقیقاتی خود دارند و میتوانند راهنمای کارآمدی برای دانشجو باشند. این محققان کمک میکنند تا مراحل نگارش پایان نامه سریعتر انجام شود و زمان دانشجو در آزمون و خطا هدر نرود.
خدمات ما
انتخاب موضوع پایان نامه عمران
اطمینان از تکراری نبودن موضوع پایان نامه عمران
نوشتن پروپوزال مهندسی عمران
فصل بندی پایان نامه عمران
انجام اصلاحات مد نظر استاد راهنما
ارائه پاورپوینت برای جلسه دفاع از پایاننامه عمران
...................
مشاوره و انجام پایان نامه ارشد عمران
مشاوره و انجام پایان نامه دکتری عمران
مشاوره و انجام پایان نامه عمران سازه ارشد و دکتری
مشاوره و انجام پایان نامه عمران آب ارشد و دکتری
مشاوره و انجام پایان نامه عمران زلزله ارشد و دکتری
مشاوره و انجام پایان نامه عمران مدیریت ساخت ارشد و دکتری
مشاوره و انجام پایان نامه عمران نقشه برداری ارشد
مشاوره و انجام پایان نامه عمران راه و ترابری ارشد و دکتری
مشاوره و انجام پایان نامه عمران محیط زیست ارشد و دکتری
مشاوره و انجام پایان نامه عمران سازه های هیدرولیکی ارشد و دکتری
-
سرفصل های پایان نامه عمران
سرفصل های پایان نامه عمران یکی از مراحلی است که در پایان دوره کارشناسی ارشد یا دکتری، دانشجویان معمولا به انجام پایان نامه میپردازند که این یکی از مهمترین بخشهای تحصیلی آنها محسوب میشود. در بسیاری از رشتهها، این پایان نامه شامل چند فصل اصلی است که شامل مقدمه، معرفی مسئله، روشهای تحقیق، نتایج و نتیجهگیری میشود. اما در رشتههای مهندسی، علاوه بر این موارد، دانشجویان باید پروژهای را انجام دهند که نتایج تحقیقات خود را در آن پیادهسازی کنند. این پروژه معمولا شامل ایجاد یک نرمافزار یا سیستم خاص است که به دانشجویان کمک میکند تا نتایج خود را به شکل عملی نشان دهند و به اهداف خود برسند. به همین دلیل، روش تحقیق در این رشتهها نیز تفاوتهایی با سایر رشتهها دارد تا دانشجویان بتوانند به بهترین شکل ممکن از تحقیقات خود استفاده کنند.
تعداد فصل های پایان نامه رشته عمران
تعداد فصل های پایان نامه در رشته عمران معمولا بسته به موضوع و طول پایان نامه متغیر است. اغلب پایان نامه های ارشد در رشته عمران شامل حدود 5 تا 7 فصل میباشند. این فصل ها معمولا شامل مقدمه، مرور ادبیات، روش تحقیق، یافته ها، نتیجه گیری و پیشنهادهایی برای تحقیقات آتی میشوند. در برخی موارد، ممکن است بخواهید فصل های اضافی مانند مطالعات موردی، تحلیل های آماری یا مقالات پژوهشی را به پایان نامه اضافه کنید. اما در کل، تعداد فصل های پایان نامه در رشته عمران باید به گونه ای باشد که تمامی جنبه های تحقیق شما را پوشش دهد و به خواننده کمک کند تا به نتایج و پیشنهادهای شما دسترسی پیدا کند.
آشنایی با ساختار کلی فصل های پایان نامه کارشناسی ارشد عمران
1: در نگارش یک پایان نامه کارشناسی ارشد عمران، ساختار کلی و اجزای مختلف آن بسیار حائز اهمیت است. این پایان نامه به دو بخش اصلی و فرعی تقسیم میشود. بخش فرعی شامل صفحه عنوان، صفحه سپاسگزاری، فهرست و چکیده است. اما بخش اصلی که نقش اساسی در پایان نامه دارد، شامل متن اصلی و فصلهای مختلف است. اولین فصل که به آن میپردازیم، فصل کلیات تحقیق است. در این فصل، مقدمهای برای مطالعه کننده ارائه میشود که مسئله اصلی تحقیق، اهمیت آن، سوالات مورد بررسی، محدودیتها، فرضیات و دیگر موارد مرتبط با تحقیق را بیان میکند. این بخش باید مخاطبان را با محتوای کلی و دلایل انجام تحقیق آشنا کند.
2: در فصل دوم یک پایان نامه ارشد عمران، مرور ادبیات تحقیق و پیشینه پژوهش انجام میشود. در این بخش، نویسنده با بررسی منابع مرتبط و تحقیقات قبلی موضوع خود را بررسی میکند. او به دنبال معرفی تئوریها، فرضیات اصلی و نتایج کسب شده از پژوهشهای گذشته است تا بتواند اهمیت تحقیق خود را در چارچوب موجود بیان کند. هدف اصلی این بخش، ادامه دادن به تحقیقات گذشته و اضافه کردن متغیرهای جدید بر اساس شرایط موجود است. با این کار، نویسنده میخواهد تا به بهترین شکل ممکن به موضوع خود بپردازد و نقدی بر تحقیقات گذشته داشته باشد.
3: در فصل سوم پایان نامه عمران، طراحی و روش تحقیق از اهمیت بسیاری برخوردار است. این فصل به محققان این امکان را میدهد تا به دقت روش تحقیق و ابزارهای مورد استفاده در پژوهش خود را شرح دهند. از جمله مواردی که در این فصل باید مورد بررسی قرار گیرد، شرح دقیقی از آزمایشات و تحلیل دادههای کمی است. این اطلاعات کمک میکند تا خوانندگان متوجه اعتبار تحقیقات شوند و به سوالات اصلی پژوهش پاسخ دهند. از طریق این فصل، محققان میتوانند ارتباط بین دادهها و نتایج را به خوبی نشان دهند و اعتبار پژوهش خود را بهبود بخشند. به طور کلی، فصل سوم پایان نامه ارشدعمران یک فرصت عالی است تا روش تحقیقاتی خود را به خوبی توضیح دهید و از اهمیت این مرحله در ارتقای کیفیت پژوهش خود آگاه شوید.
4: در فصل چهارم پایان نامه ارشد، تجزیه و تحلیل دادهها و نتایج کسب شده از آزمایشات، بخشی بسیار حیاتی و حساس است. در این فصل، اطلاعات و دادههای جمعآوری شده از روشهای مختلف، مورد تجزیه و تحلیل قرار میگیرند. از آمار توصیفی تا آمارهای استنباطی، همه روشهای ممکن برای بررسی دادهها و تفسیر نتایج استفاده میشود. از جداول، نمودارها و تصاویر مختلف برای نمایش بهتر دادهها و نتایج استفاده میشود، تا مخاطبان بتوانند بهترین درک از پژوهش داشته باشند. این بررسیها و تحلیلها، به پژوهشگران کمک میکند تا نتایج خود را به صورت دقیق و واضح به دیگران ارائه دهند و از این طریق، برای تحقیقات آینده نیز راهنمایی کنند.
5: در فصل پنجم از پایاننامه، نتیجهگیری ارائه شده است. در این بخش، تمام نتایج و یافتههای حاصل از تحقیقات و بررسیها در این پایاننامه به دست آمده، به طور کامل شرح داده شدهاند. این نتایج همراه با نکات اصلی تحقیق، جهت ارائه یک جمعبندی کلی به خوانندگان ارائه شدهاند. این فصل به خوانندگان اجازه میدهد تا به طور کامل با یافتهها و نتایج تحقیقات آشنا شده و از طریق این جمعبندی، به دستاوردهای اصلی و اهداف تحقیقات در این پایاننامه آگاه شوند. این فصل به عنوان خلاصهای از تمام مطالب ارائه شده در پایاننامه عمل میکند و باعث میشود خوانندگان به یک نگاه کلی و جامع از تحقیق و یافتهها دست یابند.
6: در فصل آخر پایان نامه ارشد عمران، معرفی منابع و منابع مورد استناد، بسیار اهمیت دارد. این بخش از پایان نامه، نشان دهنده دقت و صداقت نویسنده در ارائه اطلاعات و معرفی منابع استفاده شده است. ارجاع دادن به منابع منجر به اعتباربخشی به تحقیقات انجام شده و احترام به کار دیگران میشود. همچنین، در صورت عدم ارجاع به منابع، میتواند منجر به اتهامات سرقت علمی و از دست دادن اعتبار پژوهشی شود. بنابراین، در این بخش باید به دقت و دقت بالا به معرفی منابع و ارجاع به آنها پرداخته شود تا تحقیقات انجام شده به درستی ارائه شود و از هر گونه ابهامات و اشکالات جلوگیری شود.
جهت مشاوره، اطلاع از هزینه انجام پایان نامه عمران و سایر موارد با ما تماس بگیرید
09925757951
همکاری با ما در زمینه مشاوره و انجام پایان نامه عمران ارشد و دکتری
این ریپرتاژ آگهی با عنوان مشاوره و انجام پایان نامه عمران در رتبه های نخست گوگل قرار دارد پژوهشگران و گروه های پژوهشی فعال در این حوزه که مایل به همکاری با ما هستن میتونن با شماره بالا در تماس باشن
__________________________________________________________________________________________________
مطالب پیشنهادی:
| |